21.04.2021 06:59
Norsk Engelsk
Utvikling av hjemmeside, webside, kontorstøtteapplikasjoner, systemutvikling, grafisk profilering, søkemtotoroptimalisering og søkemotorindeksering Vi hjelper deg med søkemotoroptimalisering, søkemotorindeksering og synlighet i søkemotorene
-::- Contenta -::- Content Management System - Innholdspublisering gjort enkelt!

Våre fokusområder

Hjemmeside/ Webutvikling
Webutvikling omfatter både webdesign og å lage funksjonaliteten på sidene. Utvikling av dynamiske sider som muliggjør enkel oppdatering for kunden er en selvfølge for våre løsninger. På den måten kan du som kunde uten problemer og ekstra kostnader oppdatere sidene når du selv måtte ønske det.
Enten du ønsker en enkel hjemmeside eller en mer avansert løsning - Gjengaar WEBTECH hjelper deg!

Se også vårt produkt Contenta CMS som er et Content Management System vi har utviklet til bruk i våre løsninger.

» Les mer om webutvikling
» Les mer om Contenta CMS
Webdesign & Profilering
Nystartet eller ukjent i markedet?
Gjengaar WEBTECH kan være behjelpelig med hele prosessen å gjøre deg synlig.
Dette være seg utvikling av profilhåndbok (font- og fargevalg, logo, annonser, visittkort, etiketter og stempler), design og utvikling av hjemmeside, multimediapresentasjoner av bedrift og produkter, annonsering i søkemotorene og administrering av annonser hos disse, søkemotoroptimalisering for bedre synlighet ved søk osv.

» Les mer om profilering
» Les mer om AdWords annonsering
» Les mer om Søkemotoroptimalisering
Business Intelligence (BI)
Den som ønsker å konkurrere på markeder i rask endring samt overholde lover og regler, er avhengig av å ha enkel tilgang til fakta om alle deler av forretningsvirksomheten for å kunne ta bedre beslutninger og skape resultater. Slik forretningsanalyse, eller Business Intelligence (BI), er en kritisk suksessfaktor.

Gjengaar WEBTECH har laget databaseintagrasjoner innen en rekke forretningsområder og har laget løsninger som har gitt våre kunder en mye bedre innsikt innen sitt fagfelt og dermed gitt de et forsprang i forhold til sine konkurrenter.

» Les mer om Business Intelligence (BI)
» Les mer om Databaseløsninger
Databaseløsninger
Gjengaar WEBTECH har laget databaseløsninger og databaseintagrasjoner innen en rekke forretningsområder. Løsningene spenner fra enkle regelmessige importer av filer til betydelig større databaseløsninger med datatransformasjoner og omstrukturering av data, og kan omfatte Microsoft SQL Server, Visual Studio Business Intelligence Development Studio eller BizTalk.
Avhengig av kompleksitet velger vi løsninger i samarbeid med kunden slik at nettopp du får en løsning du kan leve med lenge.

» Les mer om Databaseløsninger
» Les mer om Business Intelligence (BI)
Søkemotoroptimalisering
- Hvordan rangerer du i søkemotorene for de søkeordene du ønsker å bli funnet på?
- Hva kan du gjøre med ditt nettsted for å bedre synligheten i søkemotorene?
- Hva kan du selv gjøre for å bedre synligheten?
- Hva er indeksert av søkemotorene og hvordan kan du forenkle indekseringen til søkemotorene?
- Har du problemer med "negative" treff i søkemotorene?
Gjengaar WEBTECH har lang erfaring med søkemotoroptimalisering og kan hjelpe deg med å gjøre ditt nettsted mer synlig for søkemotorene, samt gi din nettside en betydelig høyere ranking i søkemotorene.

Vi kan også hjelpe deg med søkemotorannonsering (Google Adwords) og administrere slik annonsering.

Ta kontakt med Gjengaar WEBTECH!

» Les mer om vår SEOkampanje
» Les mer om Google Adwords
LiveSupport fra Gjengaar WEBTECH

Utvikling av profilhåndbok

Profilhåndbok og webutvikling for Harper Security Consulting AS

En profilhåndbok er en komplett grafisk profil for et firma med hensikt å sikre en konsekvent markedsføring for firmaet.
Se bilder fra vår utvikling av Harper Security Consulting AS´s profilhåndbok.


Søkemotoroptimalisering / Google AdWords
9 av 10 norske Internettbrukere benytter søkemotorer og kataloger for å finne frem til informasjonen/produktet de er interessert i.
Samtidig står søkemotorene i gjennomsnitt for under 10 % av total trafikk til et nettsted, men for 80-90% av de førstegangsbesøkende.  55 prosent av all e-handel starter med søk i søkemotorer.
Den enkelste, og kanskje den raskeste, måten er å betale en søkemotor for å bli synlig.
Å betale en søkemotor for hvert klikk kalles pay per click. Søkemotorene bruker her en enkel auksjonsmodell der de som betaler mest får vist annonsen øverst i søkeresultatet (som er beste plass).  Google AdWords som er en av de største aktørene legger også relevanse til søket som er gjort inn i betraktningen for hvor høyt oppe en annonse skal vises. Det gjelder altså ikke bare å betale mest.

(Gjengaar WEBTECH er Google AdWords Qualified Professional og kan hjelpe deg med å gjøre dine sider mer synlig på nettet!)

Les mer

Profilering av ditt firma
Nystartet eller reorganisering av eksisterende bedrift? Gjengaar WEBTECH kan være behjelpelig med utvikling av profilhåndbok for Deres firma, herunder font- og fargevalg, utvikling av logo, annonser, hjemmesider, visittkort, stempler, presentasjoner etc. Alt dette etter en grundig gjennomgang av firmaets visjon, eksisterende materiale osv.

Les mer

Dynamiske websider
Ønsker du å presentere din bedrift på Internet? Gjengaar WEBTECH utvikler dynamiske websider som gjør det enkelt for DEG å oppdatere informasjonen på sidene. Sidene vil bli utviklet i tett samarbeid med deg, slik at nettopp DU får det slik du ønsker.

Les mer

Kontorstøtteapplikasjoner
Har du behov for en skreddersydd kontorstøtteapplikasjon? Finner du ikke et program som enkelt kan ta vare på nettopp den informasjonen DU har behov for å ta vare på? Gjengaar WEBTECH utvikler kontorstøtteapplikasjoner skreddersydd etter DINE behov. Slike applikasjoner kan for eksempel være saksbehandlerverktøy for advokater og merkantile bedrifter, presentasjoner av kundedatabaser osv.

Les mer

Multimediepresentasjoner
Ved vielser, dåp, utdrikningslag, firmautflukter, Kick-Offs og andre sosiale happeninger kan Gjengaar WEBTECH være behjelpelig med å redigere et multimedieprodukt (DVD/Cd-rom/CD-Visittkort/VHS) for å ta vare på hendelsen. Kanskje din bedrift skal på rafting, villmarkstur eller en annen stor begivenhet som dere ønsker å ta vare på for ettertiden og kanskje gi ut til deltakerne på et senere tidspunkt? Gjengaar WEBTECH hjelper deg!

Hva med en presentasjon av din bedrift eller dine produkter på et CD-Visittkort?

Les mer

TCM Produkter
Gjengaar WEBTECH har i tett samarbeid med erfarne TCM-praktikere utviklet flere multimedieprodukter på DVD og Cd-rom, innen opplæring i TCM. Produktene er videobaserte og interaktive, og gir en fyldig instruksjon i akupunkturpunktene og aktuelle behandlingsteknikker.
Se her for mer informasjon.

 
Les mer 

 

Nyheter fra Gjengaar WEBTECH
Gjengaar WEBTECH lanserer RovdataTouch- App for Android og Iphone for rapportering av store rovdyr til Artsobservasjoner
Gjengaar WEBTECH lanserer RovdataTouch- App for Android og Iphone for rapportering av store rovdyr til Artsobservasjoner
Nå kan du laste ned Rovdata's nye app utviklet av Gjengaar WEBTECH gratis fra Android Market og App Store med din mobiltelefon. Her finner du alt du trenger for å komme i gang!Nettbutikk

Meridianene på DVD

Meridianene på DVD - Et støtteprodukt for akupunkturstudenter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Navn:
 
Epost:
 

Kontaktinformasjon


 

Lillian Byes veg 45
7036 Trondheim
 
Org. nr: 983 203 205 MVA
TELEFON: +47 900 10 944
 
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape


Utviklet av Gjengaar WEBTECH - Hjemmesider/Websider, webutvikling, programmering, systemering, søkemotorindeksering, søkemotoroptimalisering, AdWords-annonsering, grafisk profilering og kontorstøtteapplikasjoner. Contenta - Content Management System (CMS).-::- Gjengaar WEBTECH 2006 -::-Utviklet av Gjengaar WEBTECH - Hjemmesider/Websider, webutvikling, systemering, søkemotorindeksering, søkemotoroptimalisering, AdWords-annonsering, programmering, grafisk profilering og kontorstøtteapplikasjoner. Contenta - Content Management System (CMS).