21.04.2021 07:04
Norsk Engelsk
Utvikling av hjemmeside, webside, kontorstøtteapplikasjoner, systemutvikling, grafisk profilering, søkemtotoroptimalisering og søkemotorindeksering Vi hjelper deg med søkemotoroptimalisering, søkemotorindeksering og synlighet i søkemotorene
-::- Contenta -::- Content Management System - Start med basisløsningen og bygg ut med nye moduler!

Våre fokusområder

Hjemmeside/ Webutvikling
Webutvikling omfatter både webdesign og å lage funksjonaliteten på sidene. Utvikling av dynamiske sider som muliggjør enkel oppdatering for kunden er en selvfølge for våre løsninger. På den måten kan du som kunde uten problemer og ekstra kostnader oppdatere sidene når du selv måtte ønske det.
Enten du ønsker en enkel hjemmeside eller en mer avansert løsning - Gjengaar WEBTECH hjelper deg!

Se også vårt produkt Contenta CMS som er et Content Management System vi har utviklet til bruk i våre løsninger.

» Les mer om webutvikling
» Les mer om Contenta CMS
Webdesign & Profilering
Nystartet eller ukjent i markedet?
Gjengaar WEBTECH kan være behjelpelig med hele prosessen å gjøre deg synlig.
Dette være seg utvikling av profilhåndbok (font- og fargevalg, logo, annonser, visittkort, etiketter og stempler), design og utvikling av hjemmeside, multimediapresentasjoner av bedrift og produkter, annonsering i søkemotorene og administrering av annonser hos disse, søkemotoroptimalisering for bedre synlighet ved søk osv.

» Les mer om profilering
» Les mer om AdWords annonsering
» Les mer om Søkemotoroptimalisering
Business Intelligence (BI)
Den som ønsker å konkurrere på markeder i rask endring samt overholde lover og regler, er avhengig av å ha enkel tilgang til fakta om alle deler av forretningsvirksomheten for å kunne ta bedre beslutninger og skape resultater. Slik forretningsanalyse, eller Business Intelligence (BI), er en kritisk suksessfaktor.

Gjengaar WEBTECH har laget databaseintagrasjoner innen en rekke forretningsområder og har laget løsninger som har gitt våre kunder en mye bedre innsikt innen sitt fagfelt og dermed gitt de et forsprang i forhold til sine konkurrenter.

» Les mer om Business Intelligence (BI)
» Les mer om Databaseløsninger
Databaseløsninger
Gjengaar WEBTECH har laget databaseløsninger og databaseintagrasjoner innen en rekke forretningsområder. Løsningene spenner fra enkle regelmessige importer av filer til betydelig større databaseløsninger med datatransformasjoner og omstrukturering av data, og kan omfatte Microsoft SQL Server, Visual Studio Business Intelligence Development Studio eller BizTalk.
Avhengig av kompleksitet velger vi løsninger i samarbeid med kunden slik at nettopp du får en løsning du kan leve med lenge.

» Les mer om Databaseløsninger
» Les mer om Business Intelligence (BI)
Søkemotoroptimalisering
- Hvordan rangerer du i søkemotorene for de søkeordene du ønsker å bli funnet på?
- Hva kan du gjøre med ditt nettsted for å bedre synligheten i søkemotorene?
- Hva kan du selv gjøre for å bedre synligheten?
- Hva er indeksert av søkemotorene og hvordan kan du forenkle indekseringen til søkemotorene?
- Har du problemer med "negative" treff i søkemotorene?
Gjengaar WEBTECH har lang erfaring med søkemotoroptimalisering og kan hjelpe deg med å gjøre ditt nettsted mer synlig for søkemotorene, samt gi din nettside en betydelig høyere ranking i søkemotorene.

Vi kan også hjelpe deg med søkemotorannonsering (Google Adwords) og administrere slik annonsering.

Ta kontakt med Gjengaar WEBTECH!

» Les mer om vår SEOkampanje
» Les mer om Google Adwords
LiveSupport fra Gjengaar WEBTECH

Utvikling av profilhåndbok

Profilhåndbok og webutvikling for Harper Security Consulting AS

En profilhåndbok er en komplett grafisk profil for et firma med hensikt å sikre en konsekvent markedsføring for firmaet.
Se bilder fra vår utvikling av Harper Security Consulting AS´s profilhåndbok.


Google Adwords

Teksten er hentet fra Google Adwords hjemmeside .
Les mer om søkemotoroptimalisering.

Google annonsene kobler deg til nye kunder det øyeblikk de leter etter dine produkter og tilbud.
Med Google AdWords kan du velge søkeord som gir målrettet annonsering for produktene/tjenestene dine, og du betaler bare når noen klikker annonsene.

Ved å søke på Design + Trondheim i Google vises følgende til høyre blant søkeresultatene:
(Klikk her for å foreta søket)
(Annonsen vises bare dersom du som bruker befinner deg i Sør-Trøndelag fylke, siden dette er kjerneområdet for Gjengaar WEBTECH. En annonse kan altså rettes imot et bestemt område, slik at du som kunde får mest igjen for pengene! )

Google AdWords annonse for Gjengaar WEBTECH


Er Google AdWords riktig for min bedrift?
Google AdWords er utviklet med tanke på både små og store bedrifter.

Dette tilbyr Google AdWords:
  • Potensielle kunder:  Annonsene vises til brukere som søker på søke- og/eller innholdssider på Internett som er relevante for søkeordene du har valgt for kampanjene dine.
  • Kontroll over utgiftene:  Du angir høyeste pris per klikk (CPC, cost-per-click) og et daglig budsjett, som systemet automatisk overvåker for å sikre at du aldri betaler mer enn du ønsker.
  • Maksimale resultater med minimal investering:  Du betaler kun 40 kr i aktiveringsavgift, og 7 øre som laveste CPC.
  • Fleksible vilkår: Det er ingen krav om forpliktelse over tid og ingen minsteavgift. Du kan stoppe annonseringen når du vil.

Hvor mye koster AdWords?
I Google AdWords-programmet avhenger kostnadene for kampanjene dine av deg selv - hvor mye du er villig til å betale og hvor godt du kjenner målgruppen din.

Google AdWords har en nominell, engangs aktiveringsavgift. Etter det betaler du bare for klikk på AdWords-annonsene dine, og du kan kontrollere dette ved å selv velge hvor mye du er villig til å betale per klikk og per dag.

En annonsør som betaler i NOK kan aktivere AdWords-kontoen sin for kun 40 kr, og deretter velge en høyeste pris per klikk (CPC, cost-per-click) på mellom 7 øre og 800 kr. Daglige budsjetter kan være så lave som 7 øre, eller så høye som det annonsøren er villig til å bruke.


Hvor vises annonsene?
Annonsene dine vil vises ved siden av eller over resultater på søkeresultatsider for Google-søk, i Google Grupper og i Google Katalog.

I tillegg kan det hende at annonsene dine vises på søke- og innholdssider og i produkter i Google-nettverket. Google-nettverket er det største elektroniske annonsenettverkprogrammet som er tilgjengelig, og når over 80 % av amerikanske Internett-brukere i løpet av en 30-dagersperiode. Så du kan være sikker på at annonsene dine når målgruppen din med Google AdWords.

E-postannonser plasseres av Google-datamaskiner som bruker den samme automatiserte prosessen som brukes til å plassere relevante AdWords-annonser på websider og i nyhetsbrev. Hvis de automatiske filtrene våre oppdager at emnet i e-postmeldingen er sensitivt, viser vi ikke annonser. Dette tillegget til innholdsnettverket gjelder for tiden bare engelskspråklige annonser som er målrettet mot "USA", "Canada" eller "Alle regioner".

Høres dette interessant ut?
Ta kontakt med Gjengaar WEBTECH idag!

Les mer om Google Adwords på Adwords hjemmeside.
Les mer om Søkemotoroptimalisering.

Nyheter fra Gjengaar WEBTECH
Du finner nå hjelp og brukerstøtte i Contenta CMS
Det er nå implementert hjelp og brukerstøtte i -::- Contenta CMS -::-. Du får tilgang til dette ved å klikke ikonet under logg-ut boksen i systemet.Nettbutikk

Meridianene på DVD

Meridianene på DVD - Et støtteprodukt for akupunkturstudenter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Navn:
 
Epost:
 

Kontaktinformasjon


 

Lillian Byes veg 45
7036 Trondheim
 
Org. nr: 983 203 205 MVA
TELEFON: +47 900 10 944
 
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape


Utviklet av Gjengaar WEBTECH - Hjemmesider/Websider, webutvikling, programmering, systemering, søkemotorindeksering, søkemotoroptimalisering, AdWords-annonsering, grafisk profilering og kontorstøtteapplikasjoner. Contenta - Content Management System (CMS).-::- Gjengaar WEBTECH 2006 -::-Utviklet av Gjengaar WEBTECH - Hjemmesider/Websider, webutvikling, systemering, søkemotorindeksering, søkemotoroptimalisering, AdWords-annonsering, programmering, grafisk profilering og kontorstøtteapplikasjoner. Contenta - Content Management System (CMS).