21.04.2021 05:56
Norsk Engelsk
Utvikling av hjemmeside, webside, kontorstøtteapplikasjoner, systemutvikling, grafisk profilering, søkemtotoroptimalisering og søkemotorindeksering Vi hjelper deg med søkemotoroptimalisering, søkemotorindeksering og synlighet i søkemotorene
-::- Contenta -::- Content Management System - Start med basisløsningen og bygg ut med nye moduler!

Våre fokusområder

Hjemmeside/ Webutvikling
Webutvikling omfatter både webdesign og å lage funksjonaliteten på sidene. Utvikling av dynamiske sider som muliggjør enkel oppdatering for kunden er en selvfølge for våre løsninger. På den måten kan du som kunde uten problemer og ekstra kostnader oppdatere sidene når du selv måtte ønske det.
Enten du ønsker en enkel hjemmeside eller en mer avansert løsning - Gjengaar WEBTECH hjelper deg!

Se også vårt produkt Contenta CMS som er et Content Management System vi har utviklet til bruk i våre løsninger.

» Les mer om webutvikling
» Les mer om Contenta CMS
Webdesign & Profilering
Nystartet eller ukjent i markedet?
Gjengaar WEBTECH kan være behjelpelig med hele prosessen å gjøre deg synlig.
Dette være seg utvikling av profilhåndbok (font- og fargevalg, logo, annonser, visittkort, etiketter og stempler), design og utvikling av hjemmeside, multimediapresentasjoner av bedrift og produkter, annonsering i søkemotorene og administrering av annonser hos disse, søkemotoroptimalisering for bedre synlighet ved søk osv.

» Les mer om profilering
» Les mer om AdWords annonsering
» Les mer om Søkemotoroptimalisering
Business Intelligence (BI)
Den som ønsker å konkurrere på markeder i rask endring samt overholde lover og regler, er avhengig av å ha enkel tilgang til fakta om alle deler av forretningsvirksomheten for å kunne ta bedre beslutninger og skape resultater. Slik forretningsanalyse, eller Business Intelligence (BI), er en kritisk suksessfaktor.

Gjengaar WEBTECH har laget databaseintagrasjoner innen en rekke forretningsområder og har laget løsninger som har gitt våre kunder en mye bedre innsikt innen sitt fagfelt og dermed gitt de et forsprang i forhold til sine konkurrenter.

» Les mer om Business Intelligence (BI)
» Les mer om Databaseløsninger
Databaseløsninger
Gjengaar WEBTECH har laget databaseløsninger og databaseintagrasjoner innen en rekke forretningsområder. Løsningene spenner fra enkle regelmessige importer av filer til betydelig større databaseløsninger med datatransformasjoner og omstrukturering av data, og kan omfatte Microsoft SQL Server, Visual Studio Business Intelligence Development Studio eller BizTalk.
Avhengig av kompleksitet velger vi løsninger i samarbeid med kunden slik at nettopp du får en løsning du kan leve med lenge.

» Les mer om Databaseløsninger
» Les mer om Business Intelligence (BI)
Søkemotoroptimalisering
- Hvordan rangerer du i søkemotorene for de søkeordene du ønsker å bli funnet på?
- Hva kan du gjøre med ditt nettsted for å bedre synligheten i søkemotorene?
- Hva kan du selv gjøre for å bedre synligheten?
- Hva er indeksert av søkemotorene og hvordan kan du forenkle indekseringen til søkemotorene?
- Har du problemer med "negative" treff i søkemotorene?
Gjengaar WEBTECH har lang erfaring med søkemotoroptimalisering og kan hjelpe deg med å gjøre ditt nettsted mer synlig for søkemotorene, samt gi din nettside en betydelig høyere ranking i søkemotorene.

Vi kan også hjelpe deg med søkemotorannonsering (Google Adwords) og administrere slik annonsering.

Ta kontakt med Gjengaar WEBTECH!

» Les mer om vår SEOkampanje
» Les mer om Google Adwords
LiveSupport fra Gjengaar WEBTECH

Utvikling av profilhåndbok

Profilhåndbok og webutvikling for Harper Security Consulting AS

En profilhåndbok er en komplett grafisk profil for et firma med hensikt å sikre en konsekvent markedsføring for firmaet.
Se bilder fra vår utvikling av Harper Security Consulting AS´s profilhåndbok.


Nyheter

Gjengaar WEBTECH lanserer RovdataTouch- App for Android og Iphone for rapportering av store rovdyr til Artsobservasjoner
Gjengaar WEBTECH lanserer RovdataTouch- App for Android og Iphone for rapportering av store rovdyr til Artsobservasjoner
Nå kan du laste ned Rovdata's nye app utviklet av Gjengaar WEBTECH gratis fra Android Market og App Store med din mobiltelefon. Her finner du alt du trenger for å komme i gang!

Les merNår sjekket du ditt firmanavn på Google sist?
Reputation Management eller "ryktekontroll" er noe mange store firma sliter med. Er man stor er det vanskelig å unngå at "uheldige" situasjoner oppstår. Når misfornøyde kunder legger ut denne informasjonen på Internett kan dette gjøre stor skade..

Les merDu finner nå hjelp og brukerstøtte i Contenta CMS
Det er nå implementert hjelp og brukerstøtte i -::- Contenta CMS -::-. Du får tilgang til dette ved å klikke ikonet under logg-ut boksen i systemet.

Les merContenta Archive
Contenta Archive
Contenta Archive er en modul som enkelt lar deg legge ut filer til nedlasting på siden din. Gjennom den innebygde filmanageren i WYSIWYG-editoren håndterer du filene du ønsker å gjøre tilgjengelig, og setter opp den mappestrukturen du måtte ønske.

Les merContenta RSS Feed
Contenta RSS Feed
Contenta RSS Feed er en modul som lar deg legge til RSS Feed på siden din. Modulen lar deg legge til så mange feeds du ønsker og vise disse enten samlet eller oppdelt på en eller flere sider.

Les merContenta Vote!
Contenta Vote!
Contenta Vote! er en modul som lar deg lage avstemminger/spørre-undersøkelser på ditt nettsted. Modulen lar deg lage så mange avstemminger du måtte ønske.

Les merContenta PayPal
Contenta PayPal
Contenta PayPal er en betalingsmodul for PayPal til Contenta eShop. Modulen lar deg tilby dine kunder å betale med sin PayPal-konto eller med kredittkort (MasterCard, Visa, Amex, Discovery), eCheck eller direkte fra sin konto for varer kjøpt på ditt nettsted.

Les merAdWords-annonsering redder IT-akademiet
Tidligere satset IT-akademiet hovedsaklig på Kvasir for annonsering. Etter å ha tatt i bruk Google AdWords annonsering opplever de en vekst på 50% i trafikk. 80% av klikkene kommer gjennom søkeord som knyttes videre til IT-akademiet e-læring.

Les merContenta Blog
Contenta Blog
Contenta Blog er en selvstendig modul for å blogge på ditt nettsted. Contenta Blog kan også brukes av de som ikke har -::- Contenta Basis -::- eller annen Contenta-løsning.

Les merHvordan virker PageRank?
Hvordan virker PageRank?
Google tolker en link fra side A til side B som en stemme til fordel for side B. Google ser ikke bare på antallet linker til en nettside, men også relevansen fra nettsiden det likes fra. Dette gjelder både relevansen til siden det linkes fra, samt dennes PageRank.

Les merGoogle PageRank - Hva er det?
Google PageRank - Hva er det?
PageRank er bare en av metodene Google bruker for å beregne relevanse og viktigheten til en webside. Google vurderer mange faktorer når det kommer til dens ranking og hvor en nettside havner der den gjør i søkeresultatene. Av disse er nok Page Rank best kjent. PageRank baseres spesiellt på to ting.

Les merHvilke webelementer leder til høy Google ranking?
Det tyske selskapet Sistrix analysert webelementer på høyt rangerte nettsteder i Google for å finne ut hvilke deler som leder til høy Google ranking. De analyserte 10 000 tilfeldige nøkkelord, og for hvert nøkkelord ble de topp 100 Google resultatene analysert.

Les merContenta Search
Contenta Search
Contenta Search er en søkemodul som lar dine interne og/eller eksterne brukere/kunder søke etter dokumenter enten under ditt nettsted eller i en eller flere nettverksmapper.

Les merFlere nye moduler til -::- Contenta -::-
Flere nye moduler til -::- Contenta -::-
vi har nå fått laget flere nye moduler til -::- Contenta -::-. En av disse er -::- Contenta -::- LiveSupport. Dette gjør det mulig å kommunisere dine kunder på en ny måte!

Les merNettshoppere har liten tålmodighet med trege nettbutikksider
I en undersøkelse utført av Akamai opplyser 75 prosent at de ikke går tilbake og kjøper noe fra nettsteder som tar mer enn fire sekunder å få opp. Rotete, dårlige hjemmesider bidrog til at 30 prosent også satt igjen med et dårlig inntrykk av selskapet bak nettstedet.

Les merViktigheten av et godt design!
Webdesignere bør bite seg merke i viktigheten av skape et godt førsteinntrykk fra første sekund! En studie fra Carleton University i Ottawa, Canada, har kommet frem til av vi ikke trenger mer enn 50 millisekunder for å danne oss et vedvarende inttrykk av et nettsted.

Les merGoogle Analytics - Avansert statistikk-verktøy til ditt nettsted
Google Analytics er et avansert statistikk-verktøy som forteller deg det meste av det du trenger å vite om hvordan dine kunder fant ditt nettsted og hvordan de bruker ditt nettsted. Tjenesten er GRATIS, og veldig enkel i bruk.

Les merGoogle Scholar
Google Scholar lar deg søke gjennom stiler, oppgaver, hovedoppgaver og tekniske dokumenter, for å hjelpe deg å finne stoff til din egen oppgave.

Les merBli varslet av Google når det kommer nye treff i et lagret Internettsøk!
Google Alerts er en gratis tjeneste hvor du blir varslet på email når nye treff i ditt søk blir lagt ut på nettet.

Les merVi tilbyr nå søkemotoroptimalisering for våre kunder!
Å få en god plassering i søkemotorene for alle bedriftens relevante søkeord er komplisert, men ikke umulig å gjennomføre.
Det er her søkemotor-optimalisering kommer inn i bildet for alvor.

Les mere-guiden dokumenterer snusk i den norske søkemotor-optimaliseringsbransjen
Nettstedet e-guiden.no gjennomførte i april en undersøkelse av de største leverandørene innen området søkemotoroptimalisering, og har avdekket mer eller mindre tvilsomme virkemidler hos mange av dem.

Les merHJELP OFRENE ETTER FLODBØLGEN I ASIA
Gjengaar WEBTECH slår av 10% på alle oppdrag i hele Januar og håper at våre kunder vil gi disse til en hjelpeorganisasjon som er engasjert i arbeidet med å hjelpe ofrene etter flomkatastrofen!

Les mer
Nyheter fra Gjengaar WEBTECH
Contenta RSS Feed
Contenta RSS Feed
Contenta RSS Feed er en modul som lar deg legge til RSS Feed på siden din. Modulen lar deg legge til så mange feeds du ønsker og vise disse enten samlet eller oppdelt på en eller flere sider.Nettbutikk

Meridianene på DVD

Meridianene på DVD - Et støtteprodukt for akupunkturstudenter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Navn:
 
Epost:
 

Kontaktinformasjon


 

Lillian Byes veg 45
7036 Trondheim
 
Org. nr: 983 203 205 MVA
TELEFON: +47 900 10 944
 
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape


Utviklet av Gjengaar WEBTECH - Hjemmesider/Websider, webutvikling, programmering, systemering, søkemotorindeksering, søkemotoroptimalisering, AdWords-annonsering, grafisk profilering og kontorstøtteapplikasjoner. Contenta - Content Management System (CMS).-::- Gjengaar WEBTECH 2006 -::-Utviklet av Gjengaar WEBTECH - Hjemmesider/Websider, webutvikling, systemering, søkemotorindeksering, søkemotoroptimalisering, AdWords-annonsering, programmering, grafisk profilering og kontorstøtteapplikasjoner. Contenta - Content Management System (CMS).