24.09.2020 09:26
Norsk Engelsk
Utvikling av hjemmeside, webside, kontorstøtteapplikasjoner, systemutvikling, grafisk profilering, søkemtotoroptimalisering og søkemotorindeksering Vi hjelper deg med søkemotoroptimalisering, søkemotorindeksering og synlighet i søkemotorene
-::- Contenta -::- Content Management System - Start med basisløsningen og bygg ut med nye moduler!

Våre fokusområder

Hjemmeside/ Webutvikling
Webutvikling omfatter både webdesign og å lage funksjonaliteten på sidene. Utvikling av dynamiske sider som muliggjør enkel oppdatering for kunden er en selvfølge for våre løsninger. På den måten kan du som kunde uten problemer og ekstra kostnader oppdatere sidene når du selv måtte ønske det.
Enten du ønsker en enkel hjemmeside eller en mer avansert løsning - Gjengaar WEBTECH hjelper deg!

Se også vårt produkt Contenta CMS som er et Content Management System vi har utviklet til bruk i våre løsninger.

» Les mer om webutvikling
» Les mer om Contenta CMS
Webdesign & Profilering
Nystartet eller ukjent i markedet?
Gjengaar WEBTECH kan være behjelpelig med hele prosessen å gjøre deg synlig.
Dette være seg utvikling av profilhåndbok (font- og fargevalg, logo, annonser, visittkort, etiketter og stempler), design og utvikling av hjemmeside, multimediapresentasjoner av bedrift og produkter, annonsering i søkemotorene og administrering av annonser hos disse, søkemotoroptimalisering for bedre synlighet ved søk osv.

» Les mer om profilering
» Les mer om AdWords annonsering
» Les mer om Søkemotoroptimalisering
Business Intelligence (BI)
Den som ønsker å konkurrere på markeder i rask endring samt overholde lover og regler, er avhengig av å ha enkel tilgang til fakta om alle deler av forretningsvirksomheten for å kunne ta bedre beslutninger og skape resultater. Slik forretningsanalyse, eller Business Intelligence (BI), er en kritisk suksessfaktor.

Gjengaar WEBTECH har laget databaseintagrasjoner innen en rekke forretningsområder og har laget løsninger som har gitt våre kunder en mye bedre innsikt innen sitt fagfelt og dermed gitt de et forsprang i forhold til sine konkurrenter.

» Les mer om Business Intelligence (BI)
» Les mer om Databaseløsninger
Databaseløsninger
Gjengaar WEBTECH har laget databaseløsninger og databaseintagrasjoner innen en rekke forretningsområder. Løsningene spenner fra enkle regelmessige importer av filer til betydelig større databaseløsninger med datatransformasjoner og omstrukturering av data, og kan omfatte Microsoft SQL Server, Visual Studio Business Intelligence Development Studio eller BizTalk.
Avhengig av kompleksitet velger vi løsninger i samarbeid med kunden slik at nettopp du får en løsning du kan leve med lenge.

» Les mer om Databaseløsninger
» Les mer om Business Intelligence (BI)
Søkemotoroptimalisering
- Hvordan rangerer du i søkemotorene for de søkeordene du ønsker å bli funnet på?
- Hva kan du gjøre med ditt nettsted for å bedre synligheten i søkemotorene?
- Hva kan du selv gjøre for å bedre synligheten?
- Hva er indeksert av søkemotorene og hvordan kan du forenkle indekseringen til søkemotorene?
- Har du problemer med "negative" treff i søkemotorene?
Gjengaar WEBTECH har lang erfaring med søkemotoroptimalisering og kan hjelpe deg med å gjøre ditt nettsted mer synlig for søkemotorene, samt gi din nettside en betydelig høyere ranking i søkemotorene.

Vi kan også hjelpe deg med søkemotorannonsering (Google Adwords) og administrere slik annonsering.

Ta kontakt med Gjengaar WEBTECH!

» Les mer om vår SEOkampanje
» Les mer om Google Adwords
LiveSupport fra Gjengaar WEBTECH

Utvikling av profilhåndbok

Profilhåndbok og webutvikling for Harper Security Consulting AS

En profilhåndbok er en komplett grafisk profil for et firma med hensikt å sikre en konsekvent markedsføring for firmaet.
Se bilder fra vår utvikling av Harper Security Consulting AS´s profilhåndbok.


Gjengaar WEBTECH lanserer RovdataTouch- App for Android og Iphone for rapportering av store rovdyr til Artsobservasjoner

Nå kan du laste ned Rovdata's nye app utviklet av Gjengaar WEBTECH gratis fra Android Market og App Store med din mobiltelefon. Her finner du alt du trenger for å komme i gang!

Gjengaar WEBTECH lanserer RovdataTouch- App for Android og Iphone for rapportering av store rovdyr til Artsobservasjoner

Sist endret: 09.03.2012 01:10:00

Mange nordmenn har i dag smarttelefoner med GPS, kamera og internettilkobling. Vi har tatt dette til følge og laget en app for Android og Iphone. Målet er å gjøre det enda enklere å legge inn observasjoner av gaupe, jerv, brunbjørn og ulv i vårt rapportsystem.

– Vi håper at du vil dele dine observasjoner av artene, eller spor og sportegn etter disse, med oss. Last ned appen og ha den klar når du er ute i skog og mark, sier Morten Kjørstad, leder i Rovdata.

På den måten kan din observasjon bidra til mer kunnskap om de fire store rovdyrene og hvor de lever i landet, og kan også bidra til å styrke nøyaktigheten i bestandstallene for disse artene.

Rovdata har ansvaret for overvåkingen av gaupe, jerv, brunbjørn, ulv og kongeørn i Norge, og for at bestandstallene for disse artene er best mulig.

Se også reportasje i Kveldsnytt med app'n!

– Bidrag fra publikum er en viktig ressurs for oss og avgjørende for å vite hvor rovdyrene lever og hvor mange de er, sier Kjørstad.

Så langt er det lagt inn over 1 000 observasjoner i rapportsystemet på internett. Målet er at stadig flere vil ta systemet i bruk, og at enda flere vil legge inn observasjoner vil legge inn observasjoner ved hjelp av appene.

– Det vil fortsatt være mulig å legge inn observasjoner i rapportsystemet på internett, sier Kjørstad.

Alle observasjoner som gir informasjon om at det er født unger er viktig i dagens overvåking, fordi metodene i stor grad er konsentrert om å registrere hvor mange kull med unger som er født hvert år. Slike observasjoner er det også viktig å melde inn til Statens naturoppsyn (SNO) per telefon, slik at de kan følge dem opp i felt så fort som mulig.

I rapportsystemet er det også mulig å legge inn egne foto som er tatt i tilknytning til observasjonen. Dette kan være foto av selve dyret, av sporavtrykk eller av ekskrementer og lignende.

Fakta om rapportsystemet på nett og mobil:   

Alle kan legge inn sine observasjoner av gaupe, jerv, brunbjørn og ulv, eller spor etter disse, på www.rovdata.no eller gjennom Rovdata-appen.

Observasjonene er tilgjengelig for alle.

Du kan blant annet se hvor observasjoner er gjort, av hvilke arter, om det gjelder en synsobservasjon, en observasjon av et sporavtrykk eller annet sportegn, og hvem som har lagt dem inn.

Sårbare data blir unntatt fra offentligheten, som for eksempel observasjoner av jervehi.

Statens naturoppsyn (SNO) har ansvaret for å følge opp og vurdere observasjoner av rovvilt i Norge.

Rovdata leverer overvåkingsdata og bestandstall for gaupe, jerv, brunbjørn, ulv og kongeørn i Norge til forvaltning, media og publikum.

Kontaktpersoner:

Morten Kjørstad, leder i Rovdata, tlf. 73 80 14 74/977 30 830

Jan Arne Stokmo, nettredaktør i Rovdata, mob. 905 99 670

 

 
Vis alle nyheter
Nyheter fra Gjengaar WEBTECH
Du finner nå hjelp og brukerstøtte i Contenta CMS
Det er nå implementert hjelp og brukerstøtte i -::- Contenta CMS -::-. Du får tilgang til dette ved å klikke ikonet under logg-ut boksen i systemet.Nettbutikk

Meridianene på DVD

Meridianene på DVD - Et støtteprodukt for akupunkturstudenter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Navn:
 
Epost:
 

Kontaktinformasjon


 

Lillian Byes veg 45
7036 Trondheim
 
Org. nr: 983 203 205 MVA
TELEFON: +47 900 10 944
 
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape


Utviklet av Gjengaar WEBTECH - Hjemmesider/Websider, webutvikling, programmering, systemering, søkemotorindeksering, søkemotoroptimalisering, AdWords-annonsering, grafisk profilering og kontorstøtteapplikasjoner. Contenta - Content Management System (CMS).-::- Gjengaar WEBTECH 2006 -::-Utviklet av Gjengaar WEBTECH - Hjemmesider/Websider, webutvikling, systemering, søkemotorindeksering, søkemotoroptimalisering, AdWords-annonsering, programmering, grafisk profilering og kontorstøtteapplikasjoner. Contenta - Content Management System (CMS).