24.01.2020 18:20
Norsk Engelsk
Utvikling av hjemmeside, webside, kontorstøtteapplikasjoner, systemutvikling, grafisk profilering, søkemtotoroptimalisering og søkemotorindeksering Vi hjelper deg med søkemotoroptimalisering, søkemotorindeksering og synlighet i søkemotorene
-::- Contenta -::- Content Management System - Les mer om våre Contenta moduler og kommende moduler!

Våre fokusområder

Hjemmeside/ Webutvikling
Webutvikling omfatter både webdesign og å lage funksjonaliteten på sidene. Utvikling av dynamiske sider som muliggjør enkel oppdatering for kunden er en selvfølge for våre løsninger. På den måten kan du som kunde uten problemer og ekstra kostnader oppdatere sidene når du selv måtte ønske det.
Enten du ønsker en enkel hjemmeside eller en mer avansert løsning - Gjengaar WEBTECH hjelper deg!

Se også vårt produkt Contenta CMS som er et Content Management System vi har utviklet til bruk i våre løsninger.

» Les mer om webutvikling
» Les mer om Contenta CMS
Webdesign & Profilering
Nystartet eller ukjent i markedet?
Gjengaar WEBTECH kan være behjelpelig med hele prosessen å gjøre deg synlig.
Dette være seg utvikling av profilhåndbok (font- og fargevalg, logo, annonser, visittkort, etiketter og stempler), design og utvikling av hjemmeside, multimediapresentasjoner av bedrift og produkter, annonsering i søkemotorene og administrering av annonser hos disse, søkemotoroptimalisering for bedre synlighet ved søk osv.

» Les mer om profilering
» Les mer om AdWords annonsering
» Les mer om Søkemotoroptimalisering
Business Intelligence (BI)
Den som ønsker å konkurrere på markeder i rask endring samt overholde lover og regler, er avhengig av å ha enkel tilgang til fakta om alle deler av forretningsvirksomheten for å kunne ta bedre beslutninger og skape resultater. Slik forretningsanalyse, eller Business Intelligence (BI), er en kritisk suksessfaktor.

Gjengaar WEBTECH har laget databaseintagrasjoner innen en rekke forretningsområder og har laget løsninger som har gitt våre kunder en mye bedre innsikt innen sitt fagfelt og dermed gitt de et forsprang i forhold til sine konkurrenter.

» Les mer om Business Intelligence (BI)
» Les mer om Databaseløsninger
Databaseløsninger
Gjengaar WEBTECH har laget databaseløsninger og databaseintagrasjoner innen en rekke forretningsområder. Løsningene spenner fra enkle regelmessige importer av filer til betydelig større databaseløsninger med datatransformasjoner og omstrukturering av data, og kan omfatte Microsoft SQL Server, Visual Studio Business Intelligence Development Studio eller BizTalk.
Avhengig av kompleksitet velger vi løsninger i samarbeid med kunden slik at nettopp du får en løsning du kan leve med lenge.

» Les mer om Databaseløsninger
» Les mer om Business Intelligence (BI)
Søkemotoroptimalisering
- Hvordan rangerer du i søkemotorene for de søkeordene du ønsker å bli funnet på?
- Hva kan du gjøre med ditt nettsted for å bedre synligheten i søkemotorene?
- Hva kan du selv gjøre for å bedre synligheten?
- Hva er indeksert av søkemotorene og hvordan kan du forenkle indekseringen til søkemotorene?
- Har du problemer med "negative" treff i søkemotorene?
Gjengaar WEBTECH har lang erfaring med søkemotoroptimalisering og kan hjelpe deg med å gjøre ditt nettsted mer synlig for søkemotorene, samt gi din nettside en betydelig høyere ranking i søkemotorene.

Vi kan også hjelpe deg med søkemotorannonsering (Google Adwords) og administrere slik annonsering.

Ta kontakt med Gjengaar WEBTECH!

» Les mer om vår SEOkampanje
» Les mer om Google Adwords
LiveSupport fra Gjengaar WEBTECH

Utvikling av profilhåndbok

Profilhåndbok og webutvikling for Harper Security Consulting AS

En profilhåndbok er en komplett grafisk profil for et firma med hensikt å sikre en konsekvent markedsføring for firmaet.
Se bilder fra vår utvikling av Harper Security Consulting AS´s profilhåndbok.


Hvordan virker PageRank?

Google tolker en link fra side A til side B som en stemme til fordel for side B. Google ser ikke bare på antallet linker til en nettside, men også relevansen fra nettsiden det likes fra. Dette gjelder både relevansen til siden det linkes fra, samt dennes PageRank.

Hvordan virker PageRank?

Sist endret: 15.06.2007 22:57:00

Google tolker en link fra side A til side B som en stemme til fordel for side B. Google ser ikke bare på antallet linker til en nettside, men også relevansen fra nettsiden det likes fra. Dette gjelder både relevansen til siden det linkes fra, samt dennes PageRank. En link fra en side som handler om blomster til en nettside som handler om biler, vil ikke "telle" så mye som om denne stemmen hadde vært gitt til en annen nettside om blomster.

Likningen som beregner PageRank er som følger:
PR(A) = (1-d) + d(PR(t1)/C(t1) + … + PR(tn)/C(tn))

Som sagt teller ikke alle linker like mye for PageRank.
Hvis du har et nettsted med PageRank 8 og plasserer en link til et annet nettsteds nettside, vil siden det linkes til få en god porsjon PageRank verdi..
Hvis det fra samme nettside linkes til 100 andre nettsteder, vil ikke dette ha særlig stor betydning for nettsidene det linkes til.

"Dårlige" innkommende linker har ingen betydning for PageRank. Hvis dette hadde vært tilfelle hadde søkemotoroptimaliseringsbransjen vært en skitten bransje, hvor det hadde vært om å gjøre å "sværte" konkurentene med dårlige linker osv.

Innholdet på selve nettsiden er ikke tatt i betraktning når PageRank kalkuleres. Imidlertid vil alstå dette være tilfelle når de innkommende linkenes betydning skal kalkuleres.

PageRank kalkuleres for hver side på et nettsted, og gjelder altså ikke for hele nettstedet i sin helhet.
Alle linker til nettsiden teller, bortsett fra "bad liks" som ikke tas med i kalkuleringen.

PageRank er ikke et tall fra 0 til 10, men et floating-point number. I Google Toolbar og de fleste nettsteder hvor du kan se din PageRank er dette for enkelthets skyld vist som heltall.

Hvert PageRank nivå er progressivt hardere å nå.

Google kalkulerer PageRank hele tiden, men vi ser oppdateringen ca. hvert halvår i Google Toolbar (og andre nettsteder som beregner dette basert på Googles data). 


Trenger du hjelp til å synliggjøre ditt nettsted i søkemotorene eller å øke PageRank for ditt nettstede?
Ta kontakt med Gjengaar WEBTECH
Vis alle nyheter
Nyheter fra Gjengaar WEBTECH
Contenta Archive
Contenta Archive
Contenta Archive er en modul som enkelt lar deg legge ut filer til nedlasting på siden din. Gjennom den innebygde filmanageren i WYSIWYG-editoren håndterer du filene du ønsker å gjøre tilgjengelig, og setter opp den mappestrukturen du måtte ønske.Nettbutikk

Meridianene på DVD

Meridianene på DVD - Et støtteprodukt for akupunkturstudenter

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Navn:
 
Epost:
 

Kontaktinformasjon


 

Lillian Byes veg 45
7036 Trondheim
 
Org. nr: 983 203 205 MVA
TELEFON: +47 900 10 944
 
Page copy protected against web site content infringement by Copyscape


Utviklet av Gjengaar WEBTECH - Hjemmesider/Websider, webutvikling, programmering, systemering, søkemotorindeksering, søkemotoroptimalisering, AdWords-annonsering, grafisk profilering og kontorstøtteapplikasjoner. Contenta - Content Management System (CMS).-::- Gjengaar WEBTECH 2006 -::-Utviklet av Gjengaar WEBTECH - Hjemmesider/Websider, webutvikling, systemering, søkemotorindeksering, søkemotoroptimalisering, AdWords-annonsering, programmering, grafisk profilering og kontorstøtteapplikasjoner. Contenta - Content Management System (CMS).