23.11.2020 20:40
Norsk Engelsk
Utvikling av hjemmeside, webside, kontorstøtteapplikasjoner, systemutvikling, grafisk profilering, søkemtotoroptimalisering og søkemotorindeksering Vi hjelper deg med søkemotoroptimalisering, søkemotorindeksering og synlighet i søkemotorene
-::- Contenta -::- Content Management System - Innholdspublisering gjort enkelt!

Våre fokusområder

Hjemmeside/ Webutvikling
Webutvikling omfatter både webdesign og å lage funksjonaliteten på sidene. Utvikling av dynamiske sider som muliggjør enkel oppdatering for kunden er en selvfølge for våre løsninger. På den måten kan du som kunde uten problemer og ekstra kostnader oppdatere sidene når du selv måtte ønske det.
Enten du ønsker en enkel hjemmeside eller en mer avansert løsning - Gjengaar WEBTECH hjelper deg!

Se også vårt produkt Contenta CMS som er et Content Management System vi har utviklet til bruk i våre løsninger.

» Les mer om webutvikling
» Les mer om Contenta CMS
Webdesign & Profilering
Nystartet eller ukjent i markedet?
Gjengaar WEBTECH kan være behjelpelig med hele prosessen å gjøre deg synlig.
Dette være seg utvikling av profilhåndbok (font- og fargevalg, logo, annonser, visittkort, etiketter og stempler), design og utvikling av hjemmeside, multimediapresentasjoner av bedrift og produkter, annonsering i søkemotorene og administrering av annonser hos disse, søkemotoroptimalisering for bedre synlighet ved søk osv.

» Les mer om profilering
» Les mer om AdWords annonsering
» Les mer om Søkemotoroptimalisering
Business Intelligence (BI)
Den som ønsker å konkurrere på markeder i rask endring samt overholde lover og regler, er avhengig av å ha enkel tilgang til fakta om alle deler av forretningsvirksomheten for å kunne ta bedre beslutninger og skape resultater. Slik forretningsanalyse, eller Business Intelligence (BI), er en kritisk suksessfaktor.

Gjengaar WEBTECH har laget databaseintagrasjoner innen en rekke forretningsområder og har laget løsninger som har gitt våre kunder en mye bedre innsikt innen sitt fagfelt og dermed gitt de et forsprang i forhold til sine konkurrenter.

» Les mer om Business Intelligence (BI)
» Les mer om Databaseløsninger
Databaseløsninger
Gjengaar WEBTECH har laget databaseløsninger og databaseintagrasjoner innen en rekke forretningsområder. Løsningene spenner fra enkle regelmessige importer av filer til betydelig større databaseløsninger med datatransformasjoner og omstrukturering av data, og kan omfatte Microsoft SQL Server, Visual Studio Business Intelligence Development Studio eller BizTalk.
Avhengig av kompleksitet velger vi løsninger i samarbeid med kunden slik at nettopp du får en løsning du kan leve med lenge.

» Les mer om Databaseløsninger
» Les mer om Business Intelligence (BI)
Søkemotoroptimalisering
- Hvordan rangerer du i søkemotorene for de søkeordene du ønsker å bli funnet på?
- Hva kan du gjøre med ditt nettsted for å bedre synligheten i søkemotorene?
- Hva kan du selv gjøre for å bedre synligheten?
- Hva er indeksert av søkemotorene og hvordan kan du forenkle indekseringen til søkemotorene?
- Har du problemer med "negative" treff i søkemotorene?
Gjengaar WEBTECH har lang erfaring med søkemotoroptimalisering og kan hjelpe deg med å gjøre ditt nettsted mer synlig for søkemotorene, samt gi din nettside en betydelig høyere ranking i søkemotorene.

Vi kan også hjelpe deg med søkemotorannonsering (Google Adwords) og administrere slik annonsering.

Ta kontakt med Gjengaar WEBTECH!

» Les mer om vår SEOkampanje
» Les mer om Google Adwords
LiveSupport fra Gjengaar WEBTECH

Utvikling av profilhåndbok

Profilhåndbok og webutvikling for Harper Security Consulting AS

En profilhåndbok er en komplett grafisk profil for et firma med hensikt å sikre en konsekvent markedsføring for firmaet.
Se bilder fra vår utvikling av Harper Security Consulting AS´s profilhåndbok.


Google PageRank - Hva er det?

PageRank er bare en av metodene Google bruker for å beregne relevanse og viktigheten til en webside. Google vurderer mange faktorer når det kommer til dens ranking og hvor en nettside havner der den gjør i søkeresultatene. Av disse er nok Page Rank best kjent. PageRank baseres spesiellt på to ting.

Google PageRank - Hva er det?

Sist endret: 15.06.2007 22:52:00
 • PageRank er bare en av metodene Google bruker for å beregne relevanse og viktigheten til en webside.
  Se her for en utfyllende forklaring av Google Pagerank
 • Google vurderer mange faktorer når det kommer til dens ranking og hvor en nettside havner der den gjør i søkeresultatene. Av disse er nok Page Rank best kjent. PageRank baseres på to ting:
    1. Hvor mange linker som peker til siden fra andre nettsteder
    2. Kvaliteten til nettsidene det linkes fra.
 • Få linker fra nettsider med høy PageRank feks. www.cnn.com og www.microsoft.com  vil være av høyere verdi for nettsiden det linkes til enn mange linker fra nettsider med lavere PageRank.
  Det totale antallet linker på siden det linkes fra teller også inn: En lik til ditt nettsted hvor denne er den eneste linken på siden, teller mer enn hvis det hadde vært 100 linker ut fra samme side.
 • Ønsker du hjelp til å bedre din Google PageRank eller å synliggjøre ditt nettsted bedre?
  Ta kontakt med Gjengaar WEBTECH
  Vis alle nyheter
  Nyheter fra Gjengaar WEBTECH
  Gjengaar WEBTECH lanserer RovdataTouch- App for Android og Iphone for rapportering av store rovdyr til Artsobservasjoner
  Gjengaar WEBTECH lanserer RovdataTouch- App for Android og Iphone for rapportering av store rovdyr til Artsobservasjoner
  Nå kan du laste ned Rovdata's nye app utviklet av Gjengaar WEBTECH gratis fra Android Market og App Store med din mobiltelefon. Her finner du alt du trenger for å komme i gang!  Nettbutikk

  Meridianene på DVD

  Meridianene på DVD - Et støtteprodukt for akupunkturstudenter

  Meld deg på vårt nyhetsbrev!

  Navn:
   
  Epost:
   

  Kontaktinformasjon


   

  Lillian Byes veg 45
  7036 Trondheim
   
  Org. nr: 983 203 205 MVA
  TELEFON: +47 900 10 944
   
  Page copy protected against web site content infringement by Copyscape


  Utviklet av Gjengaar WEBTECH - Hjemmesider/Websider, webutvikling, programmering, systemering, søkemotorindeksering, søkemotoroptimalisering, AdWords-annonsering, grafisk profilering og kontorstøtteapplikasjoner. Contenta - Content Management System (CMS).-::- Gjengaar WEBTECH 2006 -::-Utviklet av Gjengaar WEBTECH - Hjemmesider/Websider, webutvikling, systemering, søkemotorindeksering, søkemotoroptimalisering, AdWords-annonsering, programmering, grafisk profilering og kontorstøtteapplikasjoner. Contenta - Content Management System (CMS).